Skip to content

Laura Guiseppi

Talentprismodtager 2024
Laura Guiseppi
Billedhugger

Links

Laura Guiseppi

Laura Guiseppi (f. 1989) har en MFA fra Det Kongelige Danske Kunstakademi  (2021).

Hun har vist værker på blandt andet Vejen Kunstmuseum (DK), Kunsthal Charlottenborg (DK), Kunsthal Aarhus (DK), Lagune Ouest (DK), CLAY Keramikmuseum (DK) og Loggia (DE). I 2021 modtog Guiseppi Blix Prisen for sit afgangsværk Underbelly.

Hendes værker er repræsenteret i private og offentlige samlinger som Statens Kunstfond, Vejen Kunstmuseum og CLAY Keramikmuseum. Guiseppi er repræsenteret af galleriet Lagune Ouest i København.

På tværs af materialer formgiver Laura Guiseppi værker, der balancerer mellem det naturlige og kunstige, det poppede og dybt tragiske. Hun er optaget af kropskultur og hvordan vi medicinsk og fysisk regulerer vores kroppe for at forandre, optimere og ”normalisere” dem.

Fra kosmetiske til livgivende indgreb, disse modificerede kroppe skaber nye billeder og virkeligheder som Guiseppi undersøger i sin kunstneriske praksis, primært gennem skulptur.

Jeg er virkelig rørt og taknemmelig over at modtage sådan en flot pris fra Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens legat fond. Det betyder helt ubeskriveligt meget for mit fremtidige arbejde som billedkunstner.

Det er en utrolig anerkendelse der giver ekstra gå på mod til at videreudvikle min kunstneriske praksis og skabe nogen større værker jeg længe har haft på tegnebrættet – jeg glæder mig til at komme i gang.

Tusinde tak!

Eksempler på værker

Daily Routine, 2022. Foto: Malle Madsen

Retainer Bodies (peach),2022. Foto: Malle Madsen

Retainer Bodies (sun),2022. Foto: Malle Madsen

The Cycle An Advertisement og Sundown fan, 2022. Foto: Malle Madsen

Back To Top