Skip to content

Bjørn Magnussen

Foto: Kristoffer Juul

Talentprismodtager 2024
Bjørn Magnussen
Billedhugger

Bjørn Magnussen (1996)

Bjørn Magnussen har en særpræget kreativ proces, kendt som ”intuition revolution”, hvor intuition og mavefornemmelse er den primære drivkraft i den kunsteriske rejse mod sin endelige destination.

En rejse guidet via Intuition: Magnussen’s arbejdsmetode trodser den konventionelle planlægning, hvorimod intuition skaber processen og værket. Denne metode, skabt fra et liv med ADHD og Tourettes syndrom, påvirker hans kunstværker med en dyb personlig kontakt og resonerer med et ufiltreret udtryk og rå kreativitet.

For mig er det et stort blåstempel at få, med stor respekt for Anne Marie Carl-Nielsen og Carl Nielsens liv og kunst.

Jeg arbejder store dele af året i udlandet hvor jeg hugger sten og maler malerier, så det betyder alt at få et skulderklap fra sit fædreland når processen og branchen ofte er abstrakt og kompleks. Vi prøver alle at blive glade og lykkelige og udtrykke os frit og højne samfundet og dets mennesker igennem kunsten, derfor kan tilværelsen blive en anelse kludret mentalt når man prøver at opfinde den dybe tallerken konstant.

Tusinde tak for, at i ser mig, tusinde tak for den anderkendelse og kærlige skub i måsen, min motivation er kun blevet større for at skabe og bidrage, det betyder vel at jeg gør noget rigtigt.
Tak.

Eksempler på værker

"Åbent for Alt" Foto: Lasse Bech Martinussen

"Åbent for Alt" Foto: Lasse Bech Martinussen

“Modtager b” Foto: Kristoffer Juul

“Modtager a” Foto: Kristoffer Juul

“Det højere Selv” Foto: Kristoffer Juul

“Beskytter” Foto: Kristoffer Juul

“MODTAGER” Foto: Kristoffer Juul

“Brynjen før Indtryk” Foto: Kristoffer Juul

Back To Top