Skip to content

Luna Bülow Ersahin

Foto: Phie Stenbæk

Talentprismodtager 2023
Luna Bülow Ersahin
Komponist

Links


Hjemmeside:

www.aysay.dk

Luna Bülow Ersahin (sang/saz/pandeiro) har gjort sig bemærket med sin aktivistiske og musikalske skildring af at være kurdisk/dansk kvinde i Danmark anno 23.

Hun har de seneste år spillet med sit band AySay på Roskilde Festival, P6 Beat Rocker koncerthuset, vundet tre DMA roots (bedste album, årets navn og årets komponist) og spillet en række andre store scener i ind- og udland.

Senest har hun været med på Tobias Rahims album og arenatour som support og feature på sangen “Kurder i København”.

Luna Ersahin er opvokset imellem to verdener. Med den ene fod på den nordiske og den anden på den sydvestasiatiske jord bringer hun den tyrkisk/kurdiske folketradition ind i den vestlige musikkultur med sin mission og længsel efter at ligestille hendes egne kulturer – først i sig selv – og dernæst i samfundet.

Man går meget rundt i sin egen verden som kunstner, helt opslugt af ens formål og vision og glemmer tit at tænke på alle de mennesker som går rundt i verden og har haft en oplevelse med ens musik, selvom man aldrig får det af vide.

At modtage talentprisen var sådan en oplevelse for mig. Uden at vide det, har der gået nogle mennesker rundt og synes, at mit arbejde skal honoreres. Jeg er dybt taknemmelig for den værdifulde tid jeg nu kan bruge på at skabe.

 

AySay

Back To Top