Skip to content

Regitze Engelsborg Karlsen

Talentprismodtager 2018
Regitze Engelsborg Karlsen
Billedhugger

CV

Links

Regitize Engelsborg Karlsens praksis er baseret på research og centrerer sig om spørgsmål, der omhandler krop, politik, økologi, feminisme og materialitet.

Hendes praksis er centraliseret omkring naturlige råmaterialer.

”Mine støvler sidder fast i grusgraven – jeg arbejder i overgangene. Jeg er stolt af min praksis og det, jeg laver. Jeg har det godt, når jeg kan gøre grus og sand interessant for andre!

Jeg tror på, at vi er i en presserende tilstand, hvor vi skal genopfinde og genskabe vores viden og forhold til vores landskab, jeg tror på, at vi er nødt til at genopdage os selv i landskabets materialer gennem nye historier. At kunne sætte spørgsmålstegn ved det eksisterende og være mere nærværende i verden. Vi er nødt til at tænke over, hvad der former og reformerer verden. Og hvilken slags verden vi ønsker at leve i på en ny måde.”

Regitze Engelsborg Karlsen er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi i 2018.

Video om værket "Fra et støvfyldt bryst"

Eksempler på værker

Fra et støvfyldt bryst. Foto: Søren Malmrose 2021.

Landscape Reactivity Foto: Nick Turpin. 2021

Stenmagnet. Foto:Kåre Viemose. 2018.

Back To Top