Skip to content

Maj Kjærsig

Talentprismodtager 2023
Maj Kjærsig
Billedhugger

CV

Links

Maj Kjærsig (f. 1988) er en kunstner, der arbejder i krydsfeltet mellem lyd og billedkunst.

Kjærsigs praksis udforsker forskellige former for materiel genklang, og hvordan de arrangerer og ændrer vores forhold til rumlige, menneskelige og mere-end-menneskelige miljøer.

Hendes værker er visuelle, rytmiske og relationelt undersøgende, frem for rent analytiske og hendes arbejde kommer til udtryk gennem en række forskellige discipliner, som omfatter lydværker, keramiske installationer og performance.

Kjærsig er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi i 2016. Fra 2014-2015 var hun i praktik i Berlin hos Vinyl- Terror- & Horror.

Hun har bl.a. udstillet på Sydhavn Station, Brandts Klædefabrik, OK Corral, Cobrarummet, Den Frie Udstillingsbygning og performet med lydsamarbejdet Duo Demona på Overgaden, Kunsthal Aarhus, Mayhem, Cph Artweek og Radar.

Jeg er meget taknemmelig og rørt over at blive givet så stor en pris. Det føles som en overraskende medvind og et tillidsboost der både giver sommerfugle og mad i maven. Det bedste er at prisen er et bevis på at mit arbejde giver mening for andre end jeg selv og det forstærker min tro på at jeg skal arbejde lige så godt videre som jeg har gjort indtil nu.

Eksempler på værker

1_2_3_4_Æ_B_C_C_2_5_1_1_I_LOVE_YOU Soloudstilling, Ok Corral, Frederiksberg 2020

1_2_3_4_Æ_B_C_C_2_5_1_1_I_LOVE_YOU Soloudstilling, Ok Corral, Frederiksberg 2020

2 kuber én søjle 2023

Accumulated energy after maternity leave. 2022

Soloudstilling Udsstillingsstedet Sydhavn Station

Sealed Collapse. 2022

Signaler Keramisk lydinstallation, Deep Forest Art Land, Kibæk 2022

Signaler Keramisk lydinstallation, Deep Forest Art Land, Kibæk 2022

Back To Top